Kursvillkor

Eventuell avanmälan ska vara oss tillhanda senast 10 dagar innan kursstart. 
Du avanmäler dig genom att lämna meddelande med ditt namn och vilken kurs du är anmäld till, antingen via mail eller på telefonsvararen. Så snart vi tagit emot din avanmälan bekräftar vi detta till dig . Om du inte får någon återkoppling ber vi dig kontakta oss igen för att vara säker på att din avanmälan nått oss.

För dig som anmäler dig senare än 10 dagar innan kursen startar är anmälan bindande. Observera att utebliven betalning inte gäller som avanmälan. Avanmälan måste ske 10 dagar före kursstart, annars debiteras du hela kursavgiften och förlorar dessutom om din plats.

Kursavgiften sätts in på vårt bankgiro: 683-6894 eller betalas på plats. Önskar du betala på annat sätt är du välkommen att kontakta oss via mail eller per telefon. Vid fakturering gäller kursavgiften exklusive moms. 50 kr i administrationsavgift tillkommer.

Anmälan är personlig och kan inte överlåtas helt eller delvis samt gäller endast för aktuell kurs under given tidsperiod. Återbetalning görs ej vid flytt, graviditet eller lindrigare sjukdom. Undantag görs endast vid allvarligare skador och sjukdom. Missad klass kan tas igen i mån av plats på samtliga tillfällen så länge kursomgången pågår.

Blir du allvarligt sjuk eller skadad under kursens gång är vi tacksamma om du meddelar oss det så snart som möjligt. Har du inte möjlighet att utöva yoga under minst hälften av kursens omfattning är du välkommen att utnyttja dessa tillfällen under nästkommande kursomgång i mån av plats, mot uppvisande av sjukintyg..

I det fall vi finner det nödvändigt att ställa in en kurs hör vi av oss till dig så fort som möjligt. Givetvis gör vi vårt bästa för att erbjuda dig ett likvärdigt alternativ. Hittar vi inget som passar dig återbetalas kursavgiften.

Stäng ner fönster